Ακούστε DRIVE & TRAVEL που σας στέλνει για διασκέδαση

Ακούστε DRIVE & TRAVEL που σας στέλνει για διασκέδαση

Απολαύστε αύριο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής προτείνει τεχνικό έλεγχο στην AUTECO και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Leaseplan. Παράλληλα, προσκαλούν τους ακροατές, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Ακούστε την εκπομπή και απαντήστε με μήνυμα στην ερώτηση που θέτουμε. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, like στην ανάρτηση στο facebook, γράψτε για το δώρο που ενδιαφέρεστε και μπείτε στην κλήρωση για ένα γεύμα των δύο ατόμων στο «Αρχοντικόν». Πάντα με εκλεκτά ψητά κρέατα, μεγάλες χορταστικές μερίδες, ολόφρεσκιες σαλάτες, με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή μας, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, νιώθετε σαν το σπίτι σας! Επιπλέον, η ορχήστρα σάς ταξιδεύει σε όμορφες νοσταλγικές… Αρχοντικές βραδιές!

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 94 στο Μπουρνάζι τηλ. 210-5743525 & Λ. Βραυρώνος 12 Λούτσα τηλ. 22940-84434