Ανοίγει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη

Ανοίγει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι γνωστή ανά τον κόσμο, με αμέτρητες διακρίσεις. Προορισμός για κάθε εποχή, πλέον, για ποικίλες δραστηριότητες. Αυτό και μόνο δημιουργεί επιχειρηματικό κίνητρο, με τις νέες μονάδες να ξεφυτρώνουν σαν… τα υπέροχα αμπέλια του νησιού. Μια τέτοια μονάδα, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, το νέο δημιούργημα των Maris Hotels στη Σαντορίνη, πρόκειται να λειτουργήσει στις 23 Απριλίου 2016. Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ειδικά προσαρμοσμένο στις υψηλές απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, που υπόσχεται να μαγέψει με την απαράμιλλη θέα και τις μοντέρνες εγκαταστάσεις του.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα θέλουν σχετική πληρότητα στο άνοιγμα και σχεδόν απόλυτη στη συνέχεια, κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που κάνει η διεύθυνση του ξενοδοχείου, το εμπορικό τμήμα και το μάρκετινγκ που εξασφάλισε ιδανικές συνθήκες δουλειάς από την πρώτη κιόλας ημέρα.

santomaris-exterior_view7

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των ξενοδοχείων Creta Maris Beach Resort & Candia Maris Resort & Spa στην Κρήτη, τα Maris Hotels ετοιμάζονται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην μαγευτική Σαντορίνη με το θέρετρο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa. Μια ξενοδοχειακή εγκατάσταση που οικοδομήθηκε εξ ολοκλήρου με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και τα περιβαλλοντικά πρότυπα, στοχεύοντας στην προσφορά άριστων ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών σε έναν από τους πλέον ειδυλλιακούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Οία της Σαντορίνης, ένα πολυτελές συγκρότημα που αποτελείται από 44 σουίτες και βίλλες, εντυπωσιάζει με τη θέση του αλλά και την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του.  Η τοποθεσία του θεωρείται ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 350 μ. από το κέντρο της πόλης της Οίας, 11 χμ. από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Θήρας και 17 χμ. από τον διεθνή κρατικό αερολιμένα Σαντορίνης και από το νέο λιμάνι της Σαντορίνης Αθηνιός. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4 εξωτερικών πισίνων ή του δικού τους ιδιωτικού, εξωτερικού τζακούζι, ενώ αυτοί που θα επιλέξουν τη διαμονή τους σε μία από τις βίλλες θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στη δική τους ιδιωτική, εξωτερική πισίνα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύματα στο θεματικό εστιατόριο «Άλιος Ήλιος», αλλά και απολαυστικά ποτά στο εξωτερικό pool bar.

santomaris-reception3

Με το νησί της Σαντορίνης να είναι παγκοσμίως γνωστό στους κύκλους των νεόνυμφων, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα αποτελεί έναν από τους πλέον δελεαστικούς προορισμούς, καθώς ο χώρος του ξενοδοχείου φιλοξενεί ένα δίκλιτο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή (ημέρα που ξεκίνησε η κατασκευή του ξενοδοχείου) και της Παναγίας Σουμελά, το οποίο είναι ιδανικό για τη ξεχωριστή ημέρα κάθε ζευγαριού. Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης, τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν στο κέντρο Σπα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa μαζί με την 24ωρη εξυπηρέτηση θα έχουν ως μοναδικό στόχο και απόλυτη δέσμευση για την παροχή άριστων, προσωποκεντρικών υπηρεσιών φιλοξενίας.

santomaris2015_14

Τα Maris Hotels έχει αποδείξει έμπρακτα με την πάροδο των χρόνων τη σημαντική συνεισφορά του στο περιβάλλον, στον άνθρωπο αλλά και στην κοινωνία της Κρήτης. Για τον λόγο αυτό δεσμεύεται στην μεταλαμπάδευση των αξιών αυτών και την εγκαθίδρυσή τους στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa!

santomaris2015_25