Δραστηριότητα για την τουριστική ενίσχυση της Λέσβου

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ

Το Απολιθωμένο Δάσος στο Σίγρι Λέσβου Τώρα τρέχουμε. Υστερα από το κύμα προσφύγων και μεταναστών που έπληξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των νησιών κοντά στα τουρκικά παράλια, υπάρχει έντονη κινητοποίηση για την αναβάθμιση της εικόνας τους, διεθνώς.

Ο Παραδοσιακός Μύλος του Αγίου Γερμανού Πρεσπών ξαναζεί

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άγιο Γερμανό λειτουργούσαν 9 υδρόμυλοι H Εταιρία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ), o Δήμος Πρεσπών και ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γερμανού εγκαινιάζουν την επανέναρξη λειτουργίας του Παραδοσιακού Μύλου του Αγίου Γερμανού την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 14:00. 

Η Μύκονος κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός από τη «Τhe Times»

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ

Το αφιέρωμα στους The Times «Κάνε στην άκρη Ίμπιζα & Σαιν-Τροπέ! Καλώς ήρθατε στη Μύκονο, το δημοφιλέστερο στέκι για τους a-list ταξιδιώτες,» είναι ο τίτλος του δισέλιδου ταξιδιωτικού αφιερώματος που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό μέσο τον Αύγουστο για το κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί.

Τρεις ελληνικές ακτές έχασαν τη «Γαλάζια Σημαία»

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ

Εχασαν το βραβείο τρεις ακτές Τρεις βραβευμένες από το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία» αποσύρθηκαν από τον εθνικό και διεθνή κατάλογο του 2015.