Μη χάσετε το DRIVE & TRAVEL, με κάλαντα για το νέο έτος…

Μη χάσετε το DRIVE & TRAVEL, με κάλαντα για το νέο έτος…

Απολαύστε αύριο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής προτείνει τεχνικό έλεγχο στην AUTECO και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Leaseplan. Παράλληλα, προσκαλούν τους ακροατές, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Πλούσιος ο απολογισμός του ΕΟΤ για το 2016. Εκατοντάδες δράσεις, επικοινωνιακή στροφή προς το διαδίκτυο, νέες αγορές και ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Στο στούντιο ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Συν στις αφίξεις αλλά με αβέβαιη αύξηση εσόδων. Για όσα έγιναν το 2016, για τα ζητήματα που υπάρχουν και για την ανάπτυξη του τουρισμού, μιλά ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης.

 

ΑΧΑΪΑ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ: Το νέο LEADER εγκρίθηκε και αναμένεται σύντομα να παρουσιαστούν οι δράσεις για τα επενδυτικά προγράμματα από τις κατά τόπους αναπτυξιακές εταιρείες. Συζητούμε επί του θέματος με την γενική διευθύντρια της Αχαϊας Α.Ε. Αναπτυξιακής, Ηρώ Τσιμπρή.

 

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η δημοσιογράφος γαστρονομίας και επικοινωνιολόγος, Σίσσυ Νίκα, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και μας μεταφέρει την εικόνα της σπιτικής κουζίνας με εύκολες συνταγές για όλους.

 

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα tablet ΜLS Jet 3G. Με οθόνη 8” και δύο κάμερες, είναι ό,τι πρέπει για εκείνους που απαιτούν απόλυτη φορητότητα, αλλά ταυτόχρονα και την αιχµή της τεχνολογίας, από τη συσκευή τους. Είναι ιδανικό για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το µέγεθος και το βάρος του, επιτρέπει την εύκολη µεταφορά του, ακόµα και στην τσέπη!

Για 2 δωροεπιταγές των 20 ευρώ από τη μεγάλη εταιρεία κρεάτων Λεβέντης (Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια). Εγγύηση η ποιότητα με προϊόντα από τους καλύτερους οίκους Ελλάδας και εξωτερικού.

Για ένα γεύμα των δύο ατόμων στο «Αρχοντικόν». Πάντα με εκλεκτά ψητά κρέατα, μεγάλες χορταστικές μερίδες, ολόφρεσκιες σαλάτες, με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή μας, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, νιώθετε σαν το σπίτι σας! Επιπλέον, η ορχήστρα σάς ταξιδεύει σε όμορφες νοσταλγικές… Αρχοντικές βραδιές!

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 94 στο Μπουρνάζι τηλ. 210-5743525 & Λ. Βραυρώνος 12 Λούτσα τηλ. 22940-84434