Μην χάσετε το DRIVE & TRAVEL που σας διασκεδάζει

Μην χάσετε το DRIVE & TRAVEL που σας διασκεδάζει

Απολαύστε αύριο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, του Αγιαννιού, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με τη Μαρία Ακριβού και τη δημοσιογραφική επιμέλεια από την Καλλιστώ Γούναρη, προτείνουν τεχνικό έλεγχο στην AUTECO και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Leaseplan. Παράλληλα, προσκαλούν τους ακροατές, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Ακούστε την εκπομπή και απαντήστε με μήνυμα στην ερώτηση που θέτουμε. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, like στην ανάρτηση στο facebook, γράψτε για το δώρο που ενδιαφέρεστε και μπείτε στην κλήρωση για ένα γεύμα των δύο ατόμων στο «Αρχοντικόν». Πάντα με εκλεκτά ψητά κρέατα, μεγάλες χορταστικές μερίδες, ολόφρεσκιες σαλάτες, με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή μας, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, νιώθετε σαν το σπίτι σας! Επιπλέον, η ορχήστρα σάς ταξιδεύει σε όμορφες νοσταλγικές… Αρχοντικές βραδιές!