15 κορυφαία νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017 – ένα στην Ελλάδα

15 κορυφαία νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017 – ένα στην Ελλάδα

Μια θέση ανάμεσα στα 15 καλύτερα νέα εστιατόρια για το 2017 καταλαμβάνει το ελληνικό The Patio στο ξενοδοχείο The Margi, σύμφωνα με σχετική κατάταξη που παρουσιάζει το CNN.

Eίτε είναι  από γνωστούς σεφ είτε από ανερχόμενους ανταγωνιστές των γεύσεων, τα νέα αυτά εστιατόρια προσφέρουν στους λάτρεις της γαστρονομίας τις καλύτερες γεύσεις.

Δείτε τα…

1. Sushi Wakon, Κιότο, Ιαπωνία

Το Sushi Wakon στο The Four Seasons Kyoto υπόσχεται δείπνο με μοναδική εμπειρία από Ginza sushi.

 

2. To The Patio στο The Margi, Αθήνα

<strong>The Patio at The Margi, Athens, Greece: </strong>Chef Panagiotis Giakalis' menu at The Patio restaurant is put together with the freshest produce from the property's farm.

Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής διαμορφώνει το μενού με βάση φρέσκα υλικά από τοπική παραγωγή.

 

3. Attitude, Μπανγκόγκ, Ταϋλάνδη

<strong>Attitude, Bangkok, Thailand:</strong> Sitting on the 26th floor of the new Avani hotel, Attitude is the latest Bangkok restaurant to bring together great views and great food.

Στον 26ο όροφο του νέου ξενοδοχείου Avani, το εστιατόριο αυτό συνδυάζει μαγική θέα και εξαιρετικό φαγητό.

 

4. Hilma, Στοκχόλμη, Σουηδία

<strong>Hilma, Stockholm, Sweden: </strong>In addition to delicious plates with Scandinavian touches, this hipster haven has two resident tattooists on hand in case the conversation starts to flag.

Εκτός από τα νόστιμα πιάτα με πινελιές από τη Σκανδιναβική κουζίνα, αυτό το εστιατόριο διαθέτει 2 καλλιτέχνες που κάνουν τατουάζ σε περίπτωση που οι επισκέπτες θελήσουν να το τολμήσουν.

 

5. IGNIV, St. Moritz, Ελβετία

<strong>IGNIV, St Moritz, Switzerland:</strong> Badrutt's Palace, a luxury hotel in St Moritz, now boasts a restaurant helmed by a three-Michelin-star chef, Andreas Caminada.

Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο εγκαινίασε το νέο εστιατόριό του, του οποίου ηγείται ο βραβευμένος με 3 αστέρια Μισελέν σεφ, Andreas Caminada.

 

6. Jinjuu Mayfair, Λονδίνο

<strong>Jinjuu Mayfair, London<strong></strong>: </strong>Jinjuu will be chef Judy Joo's second opening in London (and third in the world). It serves up fun and modern Korean food.

Είναι η δεύτερη επιχειρηματική προσπάθεια του σεφ Judy Joo στο Λονδίνο, και τρίτη στον κόσμο, με μοντέρνα πιάτα από την κορεατική κουζίνα.

 

7. Grow, Seminyak, Μπαλί, Ινδονησία

<strong>Grow, Seminyak, Bali, Indonesia:</strong> The chef behind Singapore's successful Tippling Club is bringing a new restaurant to Bali. Grow is an all-day dining concept with plenty of healthy eating options.

Ο σεφ που βρίσκεται πίσω από επιτυχημένο Tippling Club της Σινγκαπούρης, ανοίγει νέο εστιατόριο στο Μπαλί. Το εστιατόριο αυτό προσφέρει πολλές επιλογές υγιεινών πιάτων.

 

8. Sushi Ginza Onodera, Λος Άντζελες

<strong>Sushi Ginza Onodera, Los Angeles:</strong> West Hollywood foodies, rejoice. The hugely successful Sushi Ginza is making Los Angeles its second US home. The fish used in the restaurant is all wild -- never farmed -- and flown in daily from Japan.

Το Λος Άντζελες γίνεται η δεύτερη πόλη των ΗΠΑ που φιλοξενεί το επιτυχημένο εστιατόριο. Τα ψάρια που χρησιμοποιούνται δεν είναι ιχθυοτροφείου και μεταφέρονται καθημερινά από την Ιαπωνία.

 

9. 12.000 Franks, Χονγκ Κονγκ

<strong>12,000 Francs, Hong Kong: </strong>This joint in Hong Kong's Soho district takes its name from Napoleon Bonaparte's bounty offered for anyone who could preserve food for his troops.

Το ενυπόγραφο πιάτο του εστιατορίου, που αντλεί το όνομά του από τις μάχες του Ναπολεόντα, είναι η σπάλα χοιρινού.

 

10. Agern, Νέα Υόρκη

<strong>Agern, New York: </strong>Co-founder of the legendary NOMA in Copenhagen Claus Meyer opened Agern -- his first US venture -- a few months back, bringing a clean Nordic menu to New York City.

Σκανδιναβικό μενου στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

 

11. Cocina de Autor, Grand Velas Los Cabos, Μεξικό

<strong>Cocina de Autor, Grand Velas Los Cabos, Mexico: </strong>With star chef Sidney Schutte behind its stove, Cocina de Autor in the just-opened $150 million Grand Velas Los Cabos resort is one table to be included in 2017 wishlists. Here's a langoustine dressed with dill, smoked buttermilk, grains and seeds.

 

12. Don Alfonso, Helena Bay, Νόρθλαντ, Νέα Ζηλανδία

<strong>Don Alfonso at Helena Bay, Northland, New Zealand: </strong>Don Alfonso at Helena Bay plates up a six-course degustation menu which changes nightly.

 

13. Nathan Outlaw, Al Mahara, Burj Al Arab, Ντουμπάι

<strong>Nathan Outlaw at Al Mahara, Burj Al Arab, Dubai:</strong> British seafood maestro Nathan Outlaw will presents his first international venture Nathan Outlaw at Al Mahara in Dubai.

 

14. Avecita, Kimpton Seafire, Grand Cayman

<strong>Avecita, Kimpton Seafire, Grand Cayman: </strong>Avecita is a 10-seat chef's bar -- inside the resort's main restaurant -- that offers a tasting experience of about 15 small plates created in front of guests.

 

15. COMO The Treasury’s Wildflower, Περθ, Αυστραλία

<strong>COMO The Treasury's Wildflower, Perth, Australia: </strong>Fascinated by Australia's native ingredients, executive chef Jed Gerrard designed a farm-and-forager menu to showcase the local produce according to the indigenous ethos of six seasons.

Πηγή: tornosnews.gr