Έτοιμη για… ακροβατικά η Skoda

Έτοιμη για… ακροβατικά η Skoda

Τον Ιανουάριο του 2007 παρακολούθησα για πρώτη φορά το περίφημο Cirque du Soleil στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια των σημαντικών εκδηλώσεων της Fiat για την παρουσίαση του νέου, τότε Bravo. Δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο της ιταλικής πρωτεύουσας, οι ακροβάτες εξέπληξαν άπαντες, με τους περισσότερους να μην γνωρίζουν καν αυτό το γκρουπ.

Έμαθα λοιπόν ότι διαθέτουν 5 ομάδες, μία για κάθε ήπειρο, προκειμένου να δίνουν παραστάσεις με όσο το δυνατόν μικρότερες διαδρομές και λιγότερα κόστη.

Τώρα έρχεται η Skoda να συνάψει συμφωνία με το παγκοσμίου φήμης “Τσίρκο του Ήλιου” – Cirque du Soleil. Η καναδική εταιρία ζωντανής ψυχαγωγίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις συναρπαστικές παραστάσεις και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της. Πάνω από 180 εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις του Cirque du Soleil από τότε που ξεκίνησε, πριν από 30 χρόνια περίπου. Φέτος, το Cirque du Soleil ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο περιοδείας με 10 διαφορετικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες φιλοξενούνται σε σημαντικές αγορές της Skoda στην Ευρώπη, ενώ η ετήσια τουρνέ περιλαμβάνει ακόμα και μία εμφάνιση στην Κίνα.

Η συνεργασία της μάρκας με το διάσημο καλλιτεχνικό τσίρκο Cirque du Soleil ανοίγει στη τσέχικη φίρμα πολλές νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση εκατομμυρίων νέων, υποψηφίων πελατών. Το Cirque du Soleil έχει μία παγκόσμια βάση θαυμαστών, με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παραστάσεις του προσελκύουν 11 εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο.

Η Skoda θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας του Cirque du Soleil σε υπαίθριες διαφημίσεις, έντυπα προϊόντα, τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ και στη διαδικτυακή παρουσία του Cirque du Soleil. Η συνεργασία τετραετούς διάρκειας, μέχρι το 2021, περιλαμβάνει επίσης καμπάνιες μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας και αποκλειστικές εμπειρίες VIP, όπως “εμπειρία από τα παρασκήνια” γνωριμία με τους καλλιτέχνες, αλλά και προωθητικές ενέργειες συνδεδεμένες με τη πόλη του Las Vegas, όπου το Cirque du Soleil βρίσκεται στην σκηνή με πολυάριθμα σόου τα τελευταία 20 χρόνια.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr