GASTRONOMY
4,8 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού  στο εξωτερικό

4,8 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό

Συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαβάστε περισσότερα
Δύο chef με «χρυσό σκούφο» στο KOUZINA 2017 του προ Αθω

Δύο chef με «χρυσό σκούφο» στο KOUZINA 2017 του προ Αθω

Ο chef Δημήτρης Παμπόρης του Ekies All Senses Resort και ο chef Απόστολος Αλτάνης του Hyatt Regency Thessaloniki

Διαβάστε περισσότερα
Βράβευση ετικέτας για τη ρετσίνα του Κεχρή

Βράβευση ετικέτας για τη ρετσίνα του Κεχρή

Υψηλή διάκριση για το Δάκρυ του Πεύκου

Διαβάστε περισσότερα
7 αυθεντικές, βραζιλιάνικες συνταγές στην Ελλάδα

7 αυθεντικές, βραζιλιάνικες συνταγές στην Ελλάδα

Από την Premium Brands

Διαβάστε περισσότερα
Ο καλύτερος οινοχόος του 2017

Ο καλύτερος οινοχόος του 2017

O Αλέξανδρος Μπουζίκας

Διαβάστε περισσότερα
Έρχεται ο 7ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2017

Έρχεται ο 7ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2017

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ) προκήρυξε για 7η συνεχή χρονιά τον Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών – Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017. Φέτος, για πρώτη φορά, αποφασίστηκε η δημιουργία νέου ειδικού βραβείου FOODPRINT, για το προϊόν με το καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Το βραβείο αυτό εντάσσεται στις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα
Παγκρήτιος διαγωνισμός ελαιολάδου 2017

Παγκρήτιος διαγωνισμός ελαιολάδου 2017

11 & 12 Μαρτίου 2017 στο Ρέθυμνο

Διαβάστε περισσότερα
Τα ΒορΟινά ξανά στην Αθήνα

Τα ΒορΟινά ξανά στην Αθήνα

Οι Οίνοι Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο Hilton Athens

Διαβάστε περισσότερα
15 κορυφαία νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017 – ένα στην Ελλάδα

15 κορυφαία νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017 – ένα στην Ελλάδα

The Patio στο ξενοδοχείο The Margi

Διαβάστε περισσότερα
Γαστρονομικές εβδομάδες με ξένους και Ελληνες μαγείρους, στη Χαλκιδική

Γαστρονομικές εβδομάδες με ξένους και Ελληνες μαγείρους, στη Χαλκιδική

Με επικεφαλής τη Ντίνα Νικολάου

Διαβάστε περισσότερα