Πρωτότυπο ρετρό Infiniti που εντυπωσιάζει

Πρωτότυπο ρετρό Infiniti που εντυπωσιάζει

«Ξεκίνησε ως μια απλή σκέψη: Τι θα συμβεί αν βρεθεί ένα αυτοκίνητο, στο νότιο άκρο της Ιαπωνίας, θαμμένο βαθιά στον αχυρώνα και κρυμμένο από όλα τα μάτια για 70 χρόνια; Τι εάν σε αυτό το αυτοκίνητο βρήκαμε τον σπόρο του πάθους που φυτεύτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μας Ιαπωνικού Grand Prix με τη δύναμη και την τέχνη ενός INFINITI του σήμερα; Πως θα φαινόταν αυτή η ανακάλυψη;»

Αυτό ανέφερε ο Alfonso Albaisa, ανώτερος αντιπρόεδρος, Global Design της πολυτελούς μάρκας της Nissan.

Στο 2017 Concours d’Elegance του Pebble Beach των Η.Π.Α., η INFINITI θα παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό όχημα εμπνευσμένο από την κληρονομιά της, ως έκφραση  της εφευρετικότητας και της περιπέτειας των πρώτων μηχανοκίνητων αγώνων, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη γλώσσα σχεδίασης “Powerful Elegance” που υιοθετεί η φίρμα. Με το νέο πρωτότυπο η INFINITI, αφενός γιορτάζει το πάθος της για σχεδιασμό, και αφετέρου αναδεικνύει τις ρίζες του πρωτοποριακού πνεύματος και της νοοτροπίας για καινοτομία που τη διαπνέουν.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι απόρροια ενός ταξιδιού  πίσω στον χρόνο και στις ρίζες της μάρκας, αλλά με το βλέμμα στην προηγμένη τεχνολογία των EVs και στα χέρια και τις καρδιές των εκατοντάδων τεχνιτών της.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

At the 2017 Pebble Beach Concours d’Elegance in California, INFINITI will unveil a heritage-inspired prototype vehicle that captures the ingenuity and adventure of early motorsports with the brand’s contemporary “Powerful Elegance” design language. The new prototype not only celebrates INFINITI’s passion for design, but also the great roots of the company’s pioneer spirit and innovation mindset.