9 βραβεία για το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ

Ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός οίνου του 2018 επιφύλασσε πολύ σημαντικές διακρίσεις για το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, χάρη στα 9 συνολικά μετάλλια, αλλά και τη 1 ειδική βράβευση.

Κορυφαία επίδοση, για ακόμα μία φορά σημείωσε το ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ, που εκτός από χρυσό μετάλλιο, κέρδισε και τον τίτλο της καλύτερης ρετσίνας του διαγωνισμού, ενώ το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ και η ΡΟΖΑ συμπλήρωσαν με τα ασημένια μετάλλιά τους τις διακρίσεις για τις ρετσίνες του οινοποιείου.

Δεύτερο μετάλλιο, αυτή τη φορά χρυσό, έλαβε το ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ του 2013, που μετά το ασημένιο της προηγούμενης χρονιάς, επιβεβαιώνει, όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και την ικανότητά του να εξελίσσεται στον χρόνο. Στα ίδια βήματα, συνεχίζει και το ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ του 2015, το οποίο στον πρόσφατο διαγωνισμό έλαβε ασημένιο μετάλλιο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κρασιά του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ, από ένα ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ερυθρό και η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ λευκό, ενώ η υψηλή ποιότητα και ο τυπικός χαρακτήρας των ΓΕΝΕΣΙΣ, λευκό και ερυθρό, βραβεύτηκαν με το χάλκινο μετάλλιο.