Ανοίγει το ανακαινισμένο Olvos Koufonisia

Δημήτρης Μπαλής

 

Ηρθε η στιγμή να ξεκινήσει τη λειτουργία του το ανακαινισμένο Olvos Koufonisia, το οποίο θα λειτουργεί η SWOT Hospitality, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, ύστερα από τη συμφωνία για τη μίσθωση της μονάδας από την INTRACOM HOLDINGS.

Το ξενοδοχείο των 55 δωματίων, άνοιξε αυτές τις ημέρες και βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, μόλις 90 μέτρα από την παραλία.

«H INTRACOM HOLDINGS σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός μοναδικού resort στο μεγάλο Κουφονήσι, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επιλέξαμε την SWOT Hospitality μια από τις πιο εξειδικευμένες και ανερχόμενες εταιρείες Hotel Management ως συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου αλλά και του προορισμού», ανέφερε ο Σωτήρης Μπακαγιάννης CEO της INTRACOM PROPERTIES.

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, πρόεδρος της SWOT Hospitality δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο επενδυτή όπως είναι η INTRACOM HOLDINGS. Με τη σύμπραξη αυτή, η SWOT Hospitality υλοποιεί  τη στρατηγική ανάπτυξής της με την είσοδό της στη μίσθωση μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς».

Το Olvos Koufonisia είναι μέλος του Olvos Collection, το οποίο δημιούργησε η SWOT Hospitality το 2020 και περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε αγαπημένους προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Πόρτο Χέλι.