Άνοιξε το ξενοδοχείο Vision Omonia

Δημήτρης Μπαλής

 

Η Ομόνοια, το κέντρο της Αθήνας, ανακτά τη χαμένη της αίγλη με το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων και πολυχώρων.

Σε αυτή τη περιοχή στη διασταύρωση των οδών Χαλκοκονδύλη 36 και 3ης Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Vision Omonia, που φιλοδοξεί να καλύψει το κενό μεταξύ ξενοδοχείων και διαμερισμάτων ενοικίασης  σύντομης διαμονής.

Το ξενοδοχείο διακρίνεται για την αφοσίωσή του στις τέχνες, με μια μοναδική, πρωτότυπη συλλογή έργων τέχνης που επιμελείται ο Κύριος Κρίτων. Η δέσμευση του ξενοδοχείου να τιμήσει την πολυπολιτισμική ουσία της Ομόνοιας διασφαλίζει ότι δεν είναι απλώς ένα μέρος διαμονής, αλλά ένας κόμβος δημιουργικότητας, συμβάλλοντας στη συνεχή αναζωογόνηση και τον εορτασμό αυτής της ιστορικής γειτονιάς.

Το Vision Omonia, διαθέτει 42 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από 26 έως 60 τ.μ., έχοντας στην ταράτσα πισίνα υπερχείλισης, και πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη, τη πλατεία Ομονοίας και τον λόφο του Λυκαβηττού.  Πρόσθετες υπηρεσίες αποτελούν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, οι δύο αίθουσες συναντήσεων, και το Finder’s Real Estate Hub εντός του ξενοδοχείου.

Τον Σεπτέμβριο πρόκειται να ανοίξει και το νέο Food & Beverage Concept Benedicts.

Το VISION ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέρος του ομίλου VISION | Hosts of Superior Living που ανήκει στον όμιλο Finders. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο αυτού που πρόκειται να γίνει μία οικογένεια καταλυμάτων στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, με επερχόμενα νέα καταλύματα που θα ανοίξουν σύντομα στις περιοχές Ακαδημίας, Ερμού, Γκάζι, Μεταξουργείο, Εξάρχεια αλλά και στην Κρήτη!