Από τις 18 Φεβρουαρίου ανοίγουν οι μονάδες στην Costa Navarino

Δημήτρης Μπαλής

 

Προσβλέποντας σε μια ακόμα καλύτερη χρονιά, το 2024, η Costa Navarino ανοίγει νωρίτερα φέτος τις μονάδες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences, με τις λειτουργία της γειτονιάς Rolling Greens στο Navarino Dunes (πρόσφατα προστέθηκε και η γειτονιά Valley Greens), καθώς και την πρώτη πλήρη σεζόν για τη Navarino Agora (ανοίγει 1η Απριλίου),  η οποία είναι ανοικτή για όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται τη Μεσσηνία.

Πρεμιέρα λειτουργίας κάνει το The Westin Resort Costa Navarino στις 18 Φεβρουαρίου, με πλήθος δραστηριοτήτων για τους λάτρεις των αθλημάτων, αλλά και για όσους αγαπούν τη γαστρονομία. Τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου δίνουν την ευκαιρία για μια πρώτη εξόρμηση, με ένα πρόγραμμα που προβάλει τα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής. Εξάλλου, παιδιά και ενήλικες που αγαπούν το μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στο NBA Bsketball School που θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά, ενώ οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου  θα εξασκηθούν το καλοκαίρι στο FC Bayern Football Camp. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 17 γήπεδα τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center.

Την 1η Απριλίου θα ανοίξει το Mandarin Oriental Costa Navarino παρουσιάζοντας μέσα στη χρονιά 5 νέες βίλες 3 υπνοδωματίων και τη νέα Royal Villa 5 υπνοδωματίων.

Στις 25 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του το The Romanos, a Luxury Collection Resort, ενώ στις 3 Μαϊου ανοίγει το W Costa Navarino.

Οσο για τα γήπεδα γκολφ, θα υποδεχθούν τους πρώτους παίκτες στις 19 Φεβρουαρίου, με το διεθνές τουρνουά Aegean Messinia ProAm να επιστρέφει φέτος 18-24 Νοεμβρίου.

Σημειώνουμε ότι η νέα πτήση της Aegean-Olympic Air  θα συνδέει το Ηράκλειο με την Καλαμάτα δυο φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα θα αρχίσουν στις 4 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Aegean Airlines και της Star Alliance. Παράλληλα, οι πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της SAS θα συνδέουν την Καλαμάτα με τη Στοκχόλμη από τις 24 Φεβρουαρίου, και η νέα πτήση της Air France από το Παρίσι θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου, μία φορά την εβδομάδα. Καταλήγοντας, οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από τη Λιλ και τη Λιόν θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.