Cooking at Home από τον Κώστα Κωβαίο
Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα, περιοδικά. Κυριολεκτικά παντού.
Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και
επώνυμες;
Στόχος του βιβλίου, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε
τους μαγειρικούς ορίζοντες μας.
Να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα υλικά και συνδυασμούς.
Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές, προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.
Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.
Τιμή: 17,67€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)
ISBN: 978-960-658-047-5
Σελίδες: 80
Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Φυλάτος
Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική – Αθήνα
2310-821622