Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως

Δημήτρης Μπαλής

 

Σημαντικές διακρίσεις για δύο ελληνικά ξενοδοχεία, συνεργαζόμενα με τον τουριστικό όμιλο TUI, ο οποίος με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards, αναγνωρίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα 16 παγκόσμια βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των ξενοδοχείων.

Φέτος, ο ξενοδοχειακός όμιλος Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels και Agapi Βeach Resort), έλαβε το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation, ενώ το ξενοδοχείο Εuphoria Resort, στο Κολυμβάρι της Κρήτης, έλαβε το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic, ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως.

Euphoria

Τα δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τους απαραίτητους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

«Εκ μέρους όλων στον όμιλο TUI, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Euphoria Resorts και τα Phāea Resorts για την παροχή μοναδικών, εξαιρετικών και βιώσιμων εμπειριών διακοπών στους πελάτες μας το 2019,» δήλωσε ο Γιώργος Δήμας, εκ μέρους του γερμανικού ομίλου.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στα Phāea Resorts να λάβουμε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη βιωσιμότητα και την αδιαπραγμάτευτη εστίασή μας στην πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών,» δήλωσαν οι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Euphoria, η Μαριέττα Μαθιουλάκη ανέφερε ότι «το βραβείο αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μοναδικές διακοπές και μας παρακινεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών μας.»