Η Brown Hotels ξεκίνησε συνεργασία με τη Hilton

Δημήτρης Μπαλής

 

Μια νέα franchise συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στη Brown Hotels και στην Hilton, καθώς δύο ξενοδοχεία της πρώτης εντάσσονται στην «Curio Collection by Hilton».
Πρόκειται για τα Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, δύο πολυτελή ξενοδοχεία με πολλαπλές πισίνες, μια σειρά από χώρους εστίασης υψηλού επιπέδου και ξεχωριστό design σε όλους τους χώρους, που αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καταλύματος, τα οποία είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους επισκέπτες για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται.

Σύμφωνα με τον Λέον Αβιγκάντ, ιδρυτή και συνιδιοκτήτη των Brown Hotels, στα ξενοδοχεία αυτά θα αυξηθεί η τιμή δωματίου κατά 12-15% και η συνεργασία με τη Hilton πρόκειται να επεκταθεί. Ηδη ο όμιλος δρομολογεί το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα, πέριξ του κέντρου, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, ο Λέον Αβιγκάντ ανέφερε ότι τα νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στην Ομόνοια, πρόσθεσαν φως και άλλαξαν την εικόνα της περιοχής.

Παρόντες στην ανακοίνωση της συνεργασίας ήταν ο Αλαν Μάρτιν, σύμβουλος ανάπτυξης Νότιας Ευρώπης της Hilton, ο Μύρων Φλουρής, γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης και ο Γιώργος Γκιώνης δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδόρων.

Σημειώνουμε ότι χάρη στη συνεργασία αυτή η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενώ η Brown Hotels ενισχύεται με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Hilton, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον παραδοσιακές αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο, αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο brand φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, η Hilton αποτελεί ένα κολοσσό της φιλοξενίας με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 22 brands και σχεδόν 7.500 ξενοδοχεία με πάνω από 1,1 εκατομμύρια δωμάτια σε 124 χώρες.

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη των δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, που αριθμεί περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη και προσφέρει σημαντικά προνόμια στους επισκέπτες. Τα μέλη του Hilton Honors συγκεντρώνουν πόντους από τη διαμονή τους και κερδίζουν ανταμοιβές και εκπτώσεις.
Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα ξενοδοχεία της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεξάρτητα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες, επωφελούμενοι παράλληλα των πλεονεκτημάτων Hilton και του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.