Η Meliá Hotels International θα λειτουργεί το πέμπτο ξενοδοχείο της στην Ελλάδα

Δημήτρης Μπαλής

 

Εδώ και περίπου δύο χρόνια είχε ανακοινωθεί η πρόθεση συνεργασίας μεταξύ της οικογένειας Παπακαλιάτη με τη Meliá Hotels International, για τη λειτουργία του σημερινού Elounda Ilion, το οποίο θα μετονομαστεί σε INNSiDE Crete Elounda.

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη στις 24 Μαΐου 2024, δεν σηματοδοτεί μόνο το πέμπτο ξενοδοχείο Meliá στην Ελλάδα, αλλά και το ντεμπούτο του INNSiDE by Meliá στη χώρα. Η στρατηγική προσθήκη ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ της Zeus Hotels και της Meliá Hotels International, που πλέον αφορά σε περισσότερα από 1.050 δωμάτια.

Το ξενοδοχείο, τοποθετημένο στην κορυφή ενός λόφου με θέα στη θάλασσα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2025 ως ένα πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο σύμφωνα με τα standards του brand ξενοδοχείο 5 αστέρων. Θα διαθέτει 85 δωμάτια σύγχρονης πολυτέλειας, και, πέραν των άλλων,  έναν κοινό χώρο που φιλοξενεί αρμονικά το λόμπι, τη ρεσεψιόν και το bar, ιδανικό για εργασία αλλά και χαλάρωση.

Ο Λευτέρης Παπακαλιάτης, CEO της Zeus Hotels, δήλωσε: «Το νέο ξενοδοχείο στην Ελούντα ενισχύει τη δέσμευσή μας να αναβαθμίσουμε τα ελληνικά πρότυπα φιλοξενίας και να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας».