Η Juventus άνοιξε το δικό της ξενοδοχείο

Δημήτρης Μπαλής

Φαίνεται ότι η Γιουβέντους ζήλεψε την ξενοδοχειακή δραστηριότητα του άσου της, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ανοίξει τα δικά του ξενοδοχεία στην Πορτογαλία, με την ονομασία CR7.

Ετσι, λοιπόν, η «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, «vecchia signora» στη γλώσσα της, άνοιξε το δικό της ξενοδοχείο στο Τορίνο, στην περιοχή της Continassa, στην καρδιά των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γιουβέντους, J Village, 800 μόλις μέτρα μακριά από το γήπεδο της ομάδας, Allianz (λόγω της χορηγίας έως το 2023) και 1,3 χλμ. μακριά από το Juventus Museum.

J Hotel 1

Το ξενοδοχείο J προσφέρει μια αυθεντική… ασπρόμαυρη (τα χρώματα της ομάδας) εμπειρία, αλλά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολλά περισσότερα. Ένας σύγχρονος χώρος, με μια αστική ατμόσφαιρα, ένα φιλόξενο και αποκλειστικό μέρος, μελετήθηκε λεπτομερώς για να καλύψει, πέραν της διαμονής, επιχειρηματικές συναντήσεις.

Ο βραβευμένος Chef Davide Scabin, είναι επικεφαλής του εστιατορίου Tàola del J, προσφέροντας γεύσεις εμπνευσμένες από την «αγροτική κομψότητα», μια κουζίνα που συνδέεται με την παράδοση της Ιταλίας και συνοδεύεται από διεθνείς προτάσεις.

J Hotel 3

Το ξενοδοχείο διαθέτει 138 δωμάτια, χωρισμένα σε 4 τύπους, εξοπλισμένα με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έχουν όλες τις ανέσεις.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο προσφέρει σε πακέτα προσφοράς εισιτήρια για τους αγώνες της Γιουβέντους καθώς και ξεναγήσεις στο μουσείο της ομάδας.

J Hotel 4

J Hotel 5