Και η Τράπεζα Πειραιώς μεταφέρεται στο Ελληνικό

Ενας από τους δύο υποστηρικτές στην τραπεζική χρηματοδότηση του  Ελληνικού, η Τράπεζα Πειραιώς, συμφώνησε με τη Lamda Development S.A. να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα αποκτήσει γραφεία συνολικού εμβαδού 40.000 τ.μ., για μελλοντική μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων διοίκησης της Τράπεζας στο υπερσύγχρονο Επιχειρηματικό Κέντρο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, που θα αναπτύξει η Lamda Development, εντός του Ελληνικού.

Τα γραφεία θα προσφέρουν μοναδική θέα στο Μητροπολιτικό Πάρκο και το παράκτιο μέτωπο, με άμεση πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους πράσινου και αναψυχής. Την ανάπτυξη των ως συγκεκριμένων ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνει η Lamda Development, και ο σχεδιασμός τους θα έχει γνώμονα τη βιωσιμότητα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης πράσινων κτηρίων καθώς και στρατηγικές αναβάθμισης των εσωτερικών συνθηκών για την υγεία, ασφάλεια και ευημερία των εργαζομένων. Τα έργα θα ολοκληρωθούν εντός της πρώτης πενταετούς φάσης υλοποίησης της επένδυσης στο Ελληνικό, δηλαδή μέσα στο 2025.