Κλείνει για 4 μήνες ο κόμβος του Αυτοκινητοδρόμου, στο Κιλερέρ

Δημήτρης Μπαλής

Μικρή ταλαιπωρία θα υποστούν όσοι θέλουν να περάσουν τoν κόμβο του Κιλερέρ, του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου. Κι αυτό επειδή από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, στις 7 το πρωί, θα ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα. Οι εν λόγω εργασίες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες και όλο αυτό το διάστημα μόνο οι κλάδοι από και προς Αθήνα θα παραμείνουν κλειστοί. Η ροή στα δύο ρεύματα του Αυτοκινητοδρόμου, δεν θα επηρεαστεί καθόλου.

Η κυκλοφορία που σήμερα γίνεται μέσω αυτών των κλάδων θα εξυπηρετείται μέσω εναλλακτικών διαδρομών από τους Κόμβους Μεγάλου Μοναστηρίου και Βελεστίνου αντίστοιχα, καθώς και του τοπικού οδικού δικτύου.

Αναλυτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας των δύο κλάδων του Κόμβου του Κιλελέρ, έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr