Η «Νάουσσα Μπουτάρη» γιορτάζει την πολύτιμη κληρονομιά της και κυκλοφορεί με νέα επετειακή ετικέτα

Η Νάουσσα Μπουτάρη, τον τελευταίο αιώνα έχει αφήσει ανεξίτηλα τα αποτυπώματά της στην εξέλιξη του Ελληνικού κρασιού. Με αφορμή την επέτειο των 140 της χρόνων, η οινοποιία Μπουτάρη επέλεξε να κυκλοφορήσει το εμβληματικό αυτό κρασί, με την πρώτη του ετικέτα, η οποία πρωτοσχεδιάστηκε πριν 100 και πλέον χρόνια.

Η επετειακή ετικέτα κυκλοφορεί ως φόρος τιμής στις αμέτρητες στιγμές που γενιές Ελλήνων έχουν ζήσει στο καθημερινό, αλλά  και το γιορτινό τους τραπέζι με το κλασσικό αυτό κρασί.
Η Νάουσσα Μπουτάρη, ως ο πρώτος ελληνικός εμφιαλωμένος οίνος που παράγεται ανελλιπώς από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε, αποτελεί την απόλυτη σφραγίδα του Ξινόμαυρου. Εδώ και 140 χρόνια, 5 γενιές της οικογένειας Μπουτάρη, οι οινολόγοι της οινοποιίας και οι αμπελουργοί της ζώνης ενώνουν την τεχνογνωσία με την παράδοση σε κάθε της φιάλη.  Ως αγαπημένο κρασί των Ελλήνων, η Νάουσσα Μπουτάρη έχει επανειλημμένως διακριθεί στους εγκυρότερους, διεθνείς, οινικούς διαγωνισμούς και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Σημαντικότερη διάκριση, η αναγνώρισή του, από το παγκοσμίου φήμης, αμερικάνικο περιοδικό οίνου, Wine Spectator  το 2013 ως ένα από τα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου. Με υπερηφάνεια, η Οινοποιία Μπουτάρη την παρουσιάζει ξανά σήμερα με την επετειακή της ετικέτα, αλλά και σε επετειακή συσκευασία, με σκοπό να μυήσει τους νέους στην εμπειρία του ελληνικού, κόκκινου κρασιού και να ανταμείψει τους πιστούς της φίλους με τη σταθερή, διαχρονική ποιότητά της, γιορτάζοντας την παράδοση, τη διαχρονικότητα και το ξινόμαυρο της Νάουσας.