Νέο ξενοδοχείο από τον όμιλο Mitsis στον Πειραιά

Δημήτρης Μπαλής

Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο όμιλος Mitsis παρουσιάζει τη νέα εταιρική του ταυτότητα με έμφαση στην σύγχρονη πολυτέλεια και στόχο να ξεπερνά διαρκώς τις προσδοκίες των επισκεπτών του.

Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο ο όμιλος Mitsis αναγνωρίζει τις νέες τάσεις και προτιμήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες.

Βασικό στοιχείο της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το «Καλειδοσκόπιο» που αντανακλά τη συνεχή επανεφεύρεση και την ευέλικτη φύση του ομίλου. Η νέα εταιρική ταυτότητα εκφράζεται μέσω ανανεωμένων υλικών και άυλων στοιχείων που ζωντανεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Σήμερα, ο όμιλος εξελίσσει όχι μόνο το επίπεδο υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του αλλά και τη φιλοσοφία και τις δράσεις του, επενδύοντας χρόνο και κεφάλαιο για να δημιουργήσε ι φιλόδοξα έργα υποδομής, καλλιεργημένο ανθρώπινο δυναμικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποδεχόμενος περισσότερους από 400.000 επισκέπτες ετησίως.

«Εδώ και 45 χρόνια τώρα, η πρόοδος αποτελεί εγγενές στοιχείο του DNA μας. Σήμερα, εξελισσόμαστε, προσθέτοντας μια νέα αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργία μας. Κατά τα έτη 2017-2021, υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων, ακολουθούμενο από ένα νέο επενδυτικό πλάνο για την περίοδο 2023-2030 για την πλήρη αναβάθμιση των 21 ξενοδοχείων και θερέτρων μας σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα», αναφέρει ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Μαζί με τη νέα ταυτότητα, ο όμιλος παρουσιάζει και το νέο αστικό ξενοδοχείο, Mitsis N’U Piraeus Port, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά.