Όμιλος Sani / Ikos: Κίνητρα και διευκολύνσεις για τον εμβολιασμό των εργαζομένων

Κίνητρα και υποστήριξη προκειμένου να διευκολύνει τον εμβολιασμό τους, προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους του o όμιλος Sani / Ikos, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού και τη συλλογική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα.

Συγκεκριμένα, ο ξενοδοχειακός όμιλος αναλαμβάνει την παροχή βοήθειας στους εργαζόμενους που επιθυμούν να εμβολιαστούν, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, ενώ προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους που θα εμβολιαστούν ή έχουν ήδη εμβολιαστεί, επιπλέον δύο ημέρες πληρωμένης άδειας. Επίσης, μέσω κλήρωσης, θα διαθέσει για όλους τους εμβολιασθέντες, 20 τετραήμερα ταξίδια για δύο άτομα σε Ελλάδα, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Μαδρίτη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει τη διενέργεια εβδομαδιαίων ελέγχων με rapid antigen tests στο σύνολο του προσωπικού του, το κόστος των οποίων αναλαμβάνει εξ ’ολοκλήρου ο όμιλος.

Για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών του, o όμιλος ακολουθεί διεξάγει rapid antigen ή PCR τεστ σε όλους του επισκέπτες σύμφωνα με τα πιστοποιημένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας #OnlyAtSani και Infinite Care Protocol, τα οποία έχουν εφαρμοστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν μία σειρά από μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως: ανέπαφες υπηρεσίες, προηγμένες τεχνολογίες για τον καθαρισμό του αέρα σε όλους τους χώρους, ειδικά πρωτόκολλα για τον καθαρισμό των δωματίων, υπαίθριες δραστηριότητες και εξατομικευμένα προγράμματα εμπειριών για τους επισκέπτες, κ.ά.