Πάλι τσίμπησαν αντιγραφή στις θεωρητικές εξετάσεις για δίπλωμα

Δημήτρης Μπαλής

Σε διάστημα λίγων ημερών, η Περιφέρεια Αττικής κατάφερε να σταματήσει απόπειρα αντιγραφής αποτελεσμάτων για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Το τελευταίο περιστατικό, διαπιστώθηκε στη Διεύθυνση Μεταφορών Βορείου Τομέα Αθηνών, όταν αλλοδαπή κατείχε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων.

Η υποψήφια, έγινε αντιληπτή από τα στελέχη της που επιτηρούσαν τη διαδικασία, ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου και ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης και των καταθέσεων.

«Δεν εφησυχάζουμε αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Συγχαίρουμε τα στελέχη και στη Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την εγρήγορση και την υπευθυνότητά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ως Διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών. Βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση του πολίτη, βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης, διαφθοράς, σε κάθε περιθώριο παρανομίας,» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης