Παράταση στο Executive Program in Exhibition and Events Management

Δημήτρης Μπαλής

 

Σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς υπάρχει έλλειψη θέσεων εργασίας, μολονότι φαντάζει οξύμωρο το σχήμα με την υψηλή ανεργία στην Ελλάδα.

Ενας από αυτούς τους τομείς είναι ο εκθεσιακός κλάδος και όπως είχαμε γράψει προ καιρού, για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα συνεργάζεται
ο Σύνδεσμος Οργανωτών Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ) με το Alba Graduate Business School και συγκεκριμένα με το τμήμα Executive Development.

Το καινοτόμο εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης, το Executive Program in Exhibition Management, αποτελεί ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα εντελώς δωρεάν, ειδικά σχεδιασμένο για αποφοίτους πανεπιστημίου και νέα στελέχη μεταξύ 22-30 ετών, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, ώστε να απασχοληθούν στην εκθεσιακή βιομηχανία.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις πτυχές του κλάδου, παρουσιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών διοργάνωσης εκθέσεων, κατασκευής περιπτέρων αλλά και των εκθεσιακών κέντρων. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν κορυφαίους εισηγητές-έμπειρα στελέχη των εκθέσεων αλλά και καθηγητές του Alba και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, μεθόδους και εργαλεία, ώστε να εξελίξουν την καριέρα τους.

Αυτή η πρωτοβουλία του ΣΟΚΕΕ στηρίζει την απασχολησιμότητα των νέων στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες για σταδιοδρομία, συμβάλλει στην περαιτέρω επέκταση του κλάδου των εκθέσεων και εκδηλώσεων με καταρτισμένα στελέχη στην αγορά, προωθεί τη δικτύωση των στελεχών του κλάδου και ενισχύει το εργοδοτικό προφίλ των στελεχών

Το Executive Program in Exhibition Management έχει 3μηνη διάρκεια και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 3 Απριλίου 2024.