Τον Σεπτέμβριο 2020 ανοίγει το Athens Capital Hotel – Mgallery, στο Σύνταγμα

Μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα της «Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», του ομίλου Λασκαρίδη, έρχεται να προστεθεί στο κέντρο της Αθήνα, στο Σύνταγμα.

Ο όμιλος, που διατηρεί τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George, πρόκειται να ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου 2020, το Athens Capital Hotel – Mgallery, το οποίο ήταν το παλιό King Palace, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

Η νέα πρόταση φιλοξενίας στην Αθήνα, αποτελεί επένδυση ύψους 25.000.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή προεδρική σουίτα. Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

Επίσης, διαθέτει το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου και το Galerie Café στο ισόγειο, που μπορεί να αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας.

Εξάλλου, το Mappemonde Rooftop Pool Bar, έχει πανοραμική θέα στην Αθήνα.

Καθένα MGallery ξενοδοχείο, ανά τον κόσμο, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί, η οποία εκφράζεται μέσα από το δικό του μοναδικό Iconic Object και τη δική του μοναδική Memorable Moment, ένα αντικείμενο και μια εμπειρία αντίστοιχα απόλυτα συνυφασμένα με το ίδιο το ξενοδοχείο και την πόλη που το φιλοξενεί. Σύντομα, το Athens Capital Hotel θα αποκαλύψει τα δικά του Iconic Object και Memorable Moment που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις της Αθήνας και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο διήγημα αυτού του νέου φάρου αθηναϊκής φιλοξενίας.

«Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα, με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του Ομίλου στη χώρα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας,» δήλωσε ο Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης.