Ξανά στα κορυφαία αεροδρόμια το «Μακεδονία»

Δημήτρης Μπαλής

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», έλαβε μια σημαντική τιμητική διάκριση.

Συγκεκριμένα, στα «2023 Airport Service Quality (ASQ) Awards» αναγνωρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης, στην κατηγορία των αεροδρομίων που εξυπηρετούν 5 – 15 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και για πρώτη χρονιά έως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης, όσον αφορά το επίπεδο καθαριότητάς του.

Τα βραβεία ASQ, που αποτελούν πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI), επιβραβεύουν τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη γνώμη των επιβατών. Η ιδιαιτερότητα αυτών των βραβείων έγκειται στη διαδικασία αξιολόγησης, η οποία συγκεντρώνει άμεσα τα σχόλια των επιβατών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, εξασφαλίζοντας την πιο ρεαλιστική αποτύπωση της εμπειρίας και της ικανοποίησής τους.

Η διάκριση αυτή για το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» όχι μόνο επιβεβαιώνει τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχονται από το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό του αεροδρομίου, αλλά συμβάλλει και στην ενίσχυση της προβολής της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας συνολικά.

«Η διάκριση αυτή μας δίνει ισχυρή ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, εστιάζοντας πάντα στις προσδοκίες και ανάγκες του συνόλου των επιβατών μας, όπως αυτές διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου. Κύριος στόχος μας παραμένει η συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών, μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης της Εταιρίας μας, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ασφαλή και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες», ανέφερε ο Αλεξάντερ Τσίνελ, CEO της Fraport Greece.