Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων “Laser 4.7” στην Πάτρα

Η πόλη της Πάτρας θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων “Laser 4.7” που θα διεξαχθεί από 7 έως 14 Απριλίου 2018 και διοργανώνεται από τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο «ΙΑΣΩΝ», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πατρών.
Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη, που αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 350 παιδιά – αθλητές από 42 χώρες, 1000 συνοδούς, καθώς και παράγοντες της διεθνούς ιστιοπλοϊκής κοινότητας, που θα ανοίξουν τα πανιά τους στον πατραϊκό. Για μια ολόκληρη εβδομάδα στη θάλασσα της Πάτρας θα βρίσκονται οι μελλοντικοί Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας. Οι επισκέπτες υπολογίζεται να ξεπεράσουν τους 150.000.
Η μεγάλη διέλευση κοινού στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την εταιρική επικοινωνία και την προώθηση προϊόντων και σημαντικά οφέλη στις εταιρίες που θα επιλέξουν να προβληθούν μέσα σε αυτό.
Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε την συμμετοχή σας ως εκθέτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων “Laser 4.7” που θα διεξαχθεί από 7 έως 14 Απριλίου 2018 στην Πάτρα.



