Το νέο ηλεκτρικό Megane E-Tech

Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Renault eWays: Η πρόκληση για τις μηδενικές εκπομπές, το πρωτότυπο Mégane eVision, έγινε το πρώτο βήμα της Renault στα ηλεκτρικά οχήματα της μεσαίας κατηγορίας C, ενισχύοντας τη γκάμα των πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων: με την κατηγορία A Twingo E-Tech Electric και το best-seller ZΟE της κατηγορίας Β.

Με βάση την πλατφόρμα CMF-EV, το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 160kW (217hp) και μπαταρία 60kWh που επιτρέπει έως και 450km αυτονομία. Επίσης ονομάζεται MéganE (προφέρεται «Mégane e»), και θα αρχίζει να αποκαλύπτει την τελική του σιλουέτα, σταδιακά καθώς ένας στόλος 30 αυτοκινήτων προπαραγωγής θα οδηγηθεί σε ανοιχτούς δρόμους αυτό το καλοκαίρι από τους μηχανικούς της Renault.

Κατασκευασμένα στο εργοστάσιο Douai, όλα τα αυτοκίνητα πριν από την παραγωγή θα καλυφθούν με σχέδιο από την Renault Design. Αποτελούμενος από ένα παιχνίδι γραμμών και μοτίβων, με το νέο και εμβληματικό λογότυπο της Renault, αυτός ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα εκθαμβωτικό καμουφλάζ.